خرید اسید اگزالیک | فروش اسید اگزالیک
خرید اسید اگزالیک | فروش اسید اگزالیک »
خرید اسید اگزالیک
برای خرید اسید اگزالیک و استعلام قیمت می توانید با ما تماس بگیرید یا در صورت تمایل ثبت سفارش کنید تا در اولین فرصت با شما تماس بگیریم.
خصوصیات
اسید اگزالیک تنها ترکیب ممکن است که در آن دو گروه کربوکسیل مستقیماً به هم متصل می شوند.به همین دلیل اسید اگزالیک یکی از قوی ترین اسیدهای آلی است.برخلاف سایر اسیدهای کربوکسیلیک (به جز اسید فرمیک)،به راحتی اکسید می شود. این باعث می شود که به عنوان یک عامل کاهش دهنده برای عکاسی،سفید کردن و از بین بردن جوهر مفید باشد. اسید اگزالیک معمولاً با گرم کردن فرمات سدیم با هیدروکسید سدیم تهیه می شود تا اگزالات سدیم ایجاد شود که به اگزالات کلسیم تبدیل شده و با اسید سولفوریک تحت درمان قرار می گیرد تا اسید اگزالیک آزاد بدست آید.
خواص فیزیکی و شیمیایی
فرمول مولکولی | C2H2O4 |
جرم مولی | 90.03 g·mol−1 |
شکل ظاهری | کریستال های سفید |
نقطه جوش | قابل استفاده نیست |
حلالیت در آب | 90-100 g/L (20 درجه سانتیگراد)
|
نقطه ذوب | 189 تا 191 درجه سانتیگراد |
فشار بخار | 0.001 mmHg (20 °C) |
اسیدیته | 1.25- 4.14 |
انحلال پذیری | 23.7 گرم در 100 میلی لیتر (15 درجه سانتیگراد) در اتانول
1.4 گرم در 100 میلی لیتر (15 درجه سانتیگراد) در دیاتیل اتر |
بو | بدون بو |
این ترکیب بدون بو است،اما دارای طعم خاصیت ترش،مزه اسیدی است.اسید هرگز نباید چشیده شود،زیرا بسیار سمی است.
انحلال پذیری: محلول در آب و الکل اتیل. کمی محلول در اتر ؛ در بیشتر حلالهای آلی غیر محلول است.
نام دیگر آن اسید اتاندیوئیک است.عناصر تشکیل دهنده کربن،هیدروژن،اکسیژن هستند.نوع ترکیب آن دی کربوکسیلیک اسید،اسید آلی (آلی) است.شکل آن جامد است و وزن مولکول آن 90.04 گرم در مول است.
نقطه ذوب:با تصعید در دمای 189.5 درجه سانتیگراد (373.1 درجه فارنهایت) شروع به تعالی در 157 درجه سانتیگراد (315 درجه فارنهایت)
نقطه جوش:قابل استفاده نیست.
کاربرد ها
1.در چاپ و رنگ آمیزی پارچه ها،به ویژه کالیکو.
2.برای درمان محصولات چرمی،به ویژه چرم مورد استفاده برای ساخت جلد کتاب.3. به عنوان پاک کننده رنگ و لاک و همچنین پاک کننده لکه های جوهر و علائم زنگ زدگی.4. در ساخت جوهر آبی،سلولویید،لاستیک و سایر محصولات مصنوعی.5.برای رنگ زدایی گلیسرول و تثبیت اسید هیدروسیانیک (HCN)6.به عنوان یک ماده تصفیه کننده برای مواد شیمیایی مختلف،به ویژه متانول (متیل الکل)7. در تهیه داروهای خاص و دارویی.
اسید اگزالیک در زنبورداری
بیشتر بحث ها در مورد استفاده از روش های درمانی توسط زنبورداران بر استفاده از مواد شیمیایی سخت در کندو است. در واقع ، برخی از درمان های معمول بر اساس مواد شیمیایی غیر طبیعی است و هر زنبورداری که از اصول طبیعی زنبورداری پیروی می کند ، احتمالاً نسبت به چنین روش های درمانی انزجار خواهد داشت.اسید اگزالیک کاملاً طبیعی و یک ترکیب آلی است . این یک روش درمانی مستقیم و مؤثر برای کنه های واروآ است و سالهاست برای این منظور در اروپا و کانادا استفاده می شود. این فقط برای استفاده در کندوهای عسل در ایالات متحده در سال 2015 مورد تایید قرار گرفت.اسید اگزالیک گران نیست ، طبیعی است و می تواند بسیار موثر باشد.
اسید اگزالیک در زنبور داری چگونه عمل میکند؟
حقیقت این است که کاملاً مشخص نیست که چرا اسید اگزالیک در درمان واروآ تا این اندازه مثر است. اما مشهورترین نظریه این است که از طریق پا وارد کنه می شود. و بعد وارد جریان خون میشود از این پس،این موجود کوچک رفتنی است . در همین حال،زنبورهای عسل واکنش نامطلوبی نسبت به استفاده صحیح از اسید اگزالیک ندارند.
هنگامی که ما اسید اگزالیک را به عنوان درمان انتخاب می کنیم،از این واقعیت مفید به نفع زنبوران استفاده می کنیم.اما باید توجه داشته باشیم که هر نوع درمانی که به طور بی رویه اعمال شود می تواند به زنبورهای شما آسیب برساند و این موضوع در مورد اسید اگزالیک هم صدق می کند. استفاده مجاز از اسید اگزالیک در کندو – با استفاده از روش های درست و احتیاط – کاملاً خوب خواهد بود. اما این را بدانید که استفاده بیش از حد می تواند برای زنبورهای شما مضر باشد.در ادامه به روش های عمل کردن در زنبورداری میپردازیم.
روش دریبل زدن
روش دریبلینگ شامل استفاده از سرنگ برای مخلوط کردن اسید اگزالیک روی زنبورهای عسل بین قابها است. تماس با این مخلوط به زنبورهای عسل آسیب نمی رساند ، اگرچه آنها احتمالاً مقادیر کمی را مصرف می کنند،که می تواند آسیب خفیف ایجاد کند. اما،با توجه به دوز مصرفی،این کاملاً قابل قبول است. بنابراین،روش دریبل بهتر است به جای استفاده از برنامه های مکرر ، برای یک روش درمانی استفاده شود. در این زمینه،هنگام استفاده در هنگام استراحت در جنین،روش خوبی وجود دارد که اتفاقاً در مواردی که کاربرد اسید اگزالیک بسیار مؤثر است،رویکرد خوبی است.
روش محلول
35 گرم اسید اگزالیک اسید را در 1 لیتر آب قند 1: 1 حل کنید (وزن: حجم). زنبورها از میله های بالا دود می کنند. با استفاده از یک سرنگ یا یک اپلیکاتور ، در هر فضای زنبور عسل اشغال شده ، 5 میلی لیتر از این محلول را مستقیماً بر روی زنبورهای عسل بریزید. در برخی از شرایط نامطلوب (به عنوان مثال کلنی های ضعیف،شرایط نامساعد زمستان گذرانی)،این روش کاربردی ممکن است باعث مرگ و میر زنبور عسل یا از بین رفتن زنبور زمستان شود.
روش تبخیر
با گرم شدن در حدود 100 درجه سانتیگراد ، اسید اگزالیک باعث سوختن آب می شود و بلورهای بی آب (بدون آب) باقی می ماند.با گرم شدن بیشتر تا حدود 157 درجه سانتیگراد،تصعید شروع می شود،که تبدیل از حالت جامد به گاز است.تجهیزات تبخیر اسید اگزالیک از فرایند گرمایش مراقبت می کند و به طور موثر کندو را دود می کند.در مقایسه با دریبل زدن،یک مزیت کلیدی این است که می توان بدون باز شدن کندو درمان را انجام داد.این امر می تواند به ویژه هنگامی که در اواخر پاییز یا زمستان اعمال می شود،هنگامی که ممکن است دمای پایین برای باز شدن کندو مناسب نباشد،مهم است.از طرف دیگر وجود دود به این معناست که زنبوردار باید اطمینان بیشتری از استشمام بخارات نداشته باشد.به همین دلیل استفاده از دستگاه تنفس بسیار مهم است.
روش اسپری کردن
اطمینان حاصل کنید که زنبورهای عسل قبل از استفاده به صورت خوشه ای در آمده اند. حداقل 2 ساعت قبل از محلول پاشی با اسید اگزالیک ، بسته بدون دانه را با محلول آب شکر 1: 1 (بدون مخلوط اسید اگزالیک) اسپری کنید. این امر معده آنها را پر می کند تا بلع محلول اسید اگزالیک را کاهش دهد. آب قند نسبت 1: 1 را با 35 گرم اسید اگزالیک مخلوط کنید (نسبت مشابه روش محلول). برای بسته بندی 1 کیلو گرم ، از 21 میلی لیتر محلول استفاده کنید. برای یک بسته 1.5 کیلو گرم از محلول 31 میلی لیتری استفاده کنید.زنبورها را به مدت 72 ساعت قبل از ایجاد کنده در اتاق تاریک و خنک نگهداری کنید.
ساختار
اسید اگزالیک تنها ترکیب ممکن است که در آن دو گروه کربوکسیل مستقیماً به هم متصل می شوند. به همین دلیل اسید اگزالیک یکی از قوی ترین اسیدهای آلی است. برخلاف سایر اسیدهای کربوکسیلیک (به جز اسید فرمیک)،به راحتی اکسید می شود. این باعث می شود که به عنوان یک عامل کاهش دهنده برای عکاسی،سفید کردن و از بین بردن جوهر مفید باشد.اسید اگزالیک معمولاً با گرم کردن فرمات سدیم با هیدروکسید سدیم تهیه می شود تا اگزالات سدیم ایجاد شود که به اگزالات کلسیم تبدیل شده و با اسید سولفوریک تحت درمان قرار می گیرد تا اسید اگزالیک آزاد بدست آید.
تولید
روش اول : به طور سنتی،اسید اگزالیک با فرآوری محصولات با محلول قلیایی و به دنبال آن تبلور اسید،از محصولات طبیعی استخراج می شود. هیدروکسید سدیم ماده قلیایی است که معمولاً برای این روش استفاده می شود. امروزه،تعدادی روش برای تهیه تجاری اسید اگزالیک در دسترس است.
روش دوم : گاز مونوکسیدکربن از طریق محلول غلیظ هیدروکسید سدیم حباب زده و اسید اگزالیک تولید می کند. متناوباً،فرمت سدیم (COONa) در حضور هیدروکسید سدیم یا کربنات سدیم گرم می شود تا اسید بدست آید.
روش سوم : یکی دیگر از روش های محبوب تهیه اسید اگزالیک شامل اکسیداسیون ساکارز (قند میز معمولی) یا کربوهیدرات های پیچیده تر با استفاده از اسید نیتریک به عنوان کاتالیزور است. این واکنش منجر به تشکیل اسید اگزالیک و آب به عنوان محصولات اصلی می شود.
بیوشیمی
پایه مزدوج اسید اگزالیک آنیون هیدروژنوکسالات است و باز مزدوج آن (اگزالات) یک بازدارنده رقابتی آنزیم لاکتات دهیدروژناز (LDH) است.LDH تبدیل پیروات به اسید لاکتیک (محصول نهایی فرآیند تخمیر (بی هوازی)) را اکسید می کند که همزمان کوآنزیم NADH به NAD + و H + را اکسید می کند.ترمیم سطح NAD + برای ادامه متابولیسم انرژی بی هوازی از طریق گلیکولیز ضروری است.نشان داده شده است كه سلولهای سرطانی ترجیحاً از متابولیسم بی هوازی استفاده می كنند (اثر واربورگ را ببینید) مهار LDH باعث مهار تشكیل و رشد تومور می شود،بنابراین یك دوره بالقوه جالب برای درمان سرطان است.
اسید اگزالیک در بدن
بدن شما می تواند به تنهایی اگزالات تولید کند یا آن را از طریق غذا بدست آورد. ویتامین C همچنین وقتی متابولیزه می شود به اگزالات تبدیل می شود. پس از مصرف،اگزالات می تواند به مواد معدنی متصل شود و ترکیباتی از جمله اگزالات کلسیم و اگزالات آهن ایجاد کند.این بیشتر در روده بزرگ رخ می دهد،اما می تواند در کلیه ها و سایر قسمت های دستگاه ادراری نیز رخ دهد.برای بیشتر افراد،این ترکیبات سپس در مدفوع یا ادرار از بین می روند.با این حال،برای افراد حساس،رژیم های غذایی با اگزالات بالا با افزایش خطر سنگ کلیه و سایر مشکلات سلامتی مرتبط است.
چه غذاهایی حاوی اگزالات(اگزالیک) هستند؟
محتوای مواد غذایی آمارانت ، مارچوبه ، لوبیا ، برگ چغندر ، چغندر ، کلم ،بروکلی ، جوانه بروکسل ،کلم ،هویج ، کاساوا ، گل کلم ،کرفس ،کاسنی ،پیاز ، یقه ، گشنیز ، ذرت ، شیرین ، خیار ، بادمجان ، غشای ، سیر ، کلم پیچ ، کاهو ، بامیه ، پیاز ، جعفری ، گل جعفری ، نخود ، فلفل دلمه ای ، سیب زمینی ،تربچه ، برگ ریواس ، روتاباگا ، اسفناج ، کدو حلوایی ، سیب زمینی شیرین ، ،گوجه ،شلغم ، سبزی شلغم ، شاهی حاوی اسید اگزالیک است.
خواص غذاهای حاوی اگزالات
بیشتر غذاهای دارای اگزالات بسیار سالم هستند برخی از طرفداران رژیم های کم اگزالات می گویند مردم بهتر است غذاهای غنی از اگزالات مصرف نکنند ، زیرا ممکن است اثرات منفی بر سلامتی داشته باشند. با این حال ، این خیلی ساده نیست. بسیاری از اینها غذاهای سالم هستند که حاوی آنتی اکسیدان های مهم،فیبر و سایر مواد مغذی هستند. بنابراین ، ایده خوبی نیست که اکثر مردم از خوردن غذاهای با اگزالات بالا کاملاً دست بکشند.
مشکلات اگزالات در بدن
اگزالات می تواند جذب مواد معدنی را کاهش دهدیکی از اصلی ترین نگرانی های بهداشتی در مورد اگزالات این است که می تواند به مواد معدنی روده متصل شود و از جذب آنها توسط بدن جلوگیری کند. به عنوان مثال ، اسفناج دارای مقدار زیادی کلسیم و اگزالات است که از جذب مقدار زیادی کلسیم در بدن جلوگیری می کند.خوردن فیبر و اگزالات با هم ممکن است مانع از جذب مواد مغذی شود.با این وجود ، لازم به یادآوری است که فقط برخی از مواد معدنی موجود در غذای ما به اگزالات متصل می شوند.
آیا اسید اگزالیک برای انسان مضر است؟
اسید اگزالیک به دلیل خاصیت اسیدی و کیلیت بودن سمی است. ممکن است باعث سوختگی ، حالت تهوع ، ورم معده و روده شدید و استفراغ ، شوک و تشنج شود. به خصوص هنگام بلع سمی است. در حدود 5 تا 15 گرم (71 میلی گرم در کیلوگرم) ممکن است برای انسان کشنده باشد. قرار گرفتن در معرض اسید اگزالیک می تواند باعث سردرد ، سرگیجه ، حالت تهوع و استفراغ ، تشنج ، کما و حتی مرگ شود. تماس طولانی مدت یا مکرر می تواند باعث ایجاد بثورات پوستی ، درد ، قرمزی ، تاول و زخم های بهبودی آهسته شود.
در مواقع ضروری چه کار هایی انجام دهیم؟
استنشاق:در صورت استنشاق بخارات ، به هوای تازه بروید. اگر فرد مورد نظر نفس نمی کشد ، نفس مصنوعی دهید.
گوارشی:اگر بلورها / محلول های اسید اگزالیک بلعیده شوند ، استفراغ را القا نکنید! مقادیر زیادی از لیموترش یا شیر بنوشید.هرگز چیزی را از طریق دهان به فرد بیهوش ندهید،در عوض دهان را با اب بشویید.
تماس پوستی:در صورت تماس ، مقدار اضافی پوست را پاک کنید و سپس بلافاصله پوست را با مقدار زیادی آب شستشو دهید.
ارتباط چشمی:بلافاصله چشم ها را با جریان آب ملایم اما زیاد به مدت حداقل 15 دقیقه بشویید .پلک های پایین و بالا را گاهی اوقات بلند کنید . در مواجه با هر کدام از موارد بالا بلافاصله با یک پزشک تماس بگیرید.
اسید اگزالیک از چه چیزی ساخته شده است؟
اسید اگزالیک به درستی اصطلاحاً اسید اتاندیوئیک شناخته می شود و فرمول H2C2O4 دارد. این ماده از طریق تجاری با شکر با اسید نیتریک یا سلولز با هیدروکسید سدیم ساخته می شود. این اسید در آب بسیار محلول است – یک لیتر 150 گرم حل می شود – و یک محلول خورنده تشکیل می دهد.
کدام میوه حاوی اسید اگزالیک است؟
غذاهای سرشار از اگزالات عبارتند از: اسفناج،ریواس،کاکائو ، شکلات،چای،آبجو،کره بادام زمینی،لوبیای سبز،چغندر،چغندر سوئیس،قلاده،بادمجان،سیب زمینی شیرین،بلوبری،انگور کنکورد ، تمشک ، محصولات گندم (به ویژه سبوس) و برخی از مغزها.
آیا می توان اسید اگزالیک و سفید کننده را مخلوط کرد؟
اگر اسیدی را با محلول حاوی هیپوکلریت سدیم مخلوط کنند در معرض کلر قرار بگیرند.به عنوان مثال می توان به مخلوط کردن پاک کننده های کاسه توالت حاوی اسید کلریدریک، فسفریک یا اسید اگزالیک با سفید کننده اشاره کرد.اگر اسید کافی برای کاهش PH محلول هیپوکلریت به زیر 4 اضافه شود،گاز کلر آزاد می شود.
چگونه اسید اگزالیک را خنثی می شود؟
اسید اگزالیک یک اسید ضعیف است و فقط تا حدی در محلول آبی یونیزه می شود. برای خنثی سازی اثرات اسیدهای اگزالیک،خیساندن را با شستشو در آب روان به مدت یک دقیقه یا بیشتر دنبال کنید.قبل از خشک شدن،در محلول آب و جوش شیرین غوطه ور شوید.این ممکن است 24 ساعت یا بیشتر طول بکشد تا موثر باشد.
آنزیم شاپ اولین و بزرگترین مرکز تخصصی فروش آنزیم آزمایشگاهی و معرف آزمایشگاهی زیر نظر برند سیگما ایران
تلفن فروش و مشاوره سایت 09357007743 فروش ویژه آنلاین و 24 ساعته