آنزیم گلوکز اکسیداز | خرید آنزیم گلوکز اکسیداز | فروش آنزیم گلوکز اکسیداز
آنزیم گلوکز اکسیداز | خرید آنزیم گلوکز اکسیداز | فروش آنزیم گلوکز اکسیداز :
گلوکز اکسیداز آنزیمی است که از قارچ های آسپرژیلوس نایجر و پنیسیلیوم بدست می آید
و اکسیداسیون گلوکز را با مصرف اکسیژن کاتالیز کرده و پراکسید هیدروژن آزاد می کند. این آنزیم با حذف اکسیژن و گلوکز از ماده غذایی می تواند باعث افزایش ماندگاری ماده غذایی شود.
کاربرد آنزیم گلوکز اکسیداز در نان باعث افزایش قدرت خمیر،افزایش قدرت نگهداری گاز در خمیر در نتیجه تردی و تازگی نان میشود.
گلوکز اکسیداز:
گلوکز اکسیداز آنزیمی است که از قارچ های آسپرژیلوس نایجر و پنیسیلیوم بدست می آید
و اکسیداسیون گلوکز را با مصرف اکسیژن کاتالیز کرده و پراکسید هیدروژن آزاد می کند. این آنزیم با حذف اکسیژن و گلوکز از ماده غذایی می تواند باعث افزایش ماندگاری ماده غذایی شود.
کاربرد آنزیم گلوکز اکسیداز در نان
این آنزیم باعث
– افزایش قدرت خمیر
– افزایش قدرت نگهداری گاز در خمیر
– در نتیجه تردی و تازگی نان
خواهد شد.
گلوکز اکسیداز بیکری
آنزیم گلوکز اکسیداز
آنزیم گلوکز اکسیداز (EC 1.1.3.4)، یک آنزیم اکسید کننده است و اثر مشابهی با اکسید کنندههای شیمیایی دارد. این آنزیم جایگزین مناسبی برای برومات پتاسیم می باشد که استفاده از آن به دلیل کارسینوژنیک بودن، در کشورهای مختلف دنیا ممنوع گردیده است. گلوکز اکسیداز میتواند به تنهایی یا در ترکیب با سایر آنزیمها مانند آلفا آمیلازها، همی سلولازها و زایلانازها اشاره نمود. ترکیب گلوکز اکسیداز با این آنزیمها میتواند باعث بهبود بافت و ساختار محصول نهایی گردد.
مکانسیم عملکرد آنزیم گلوکز اکسیداز
گلوکز اکسیداز در اکسیداسیون بتا دی گلوکز، از اکسیژن به عنوان گیرنده الکترون استفاده مینماید. این واکنش میتواند به دو واکنش اکسایش-کاهش تقسیم شود. در نیم واکنش کاهش، گلوکز اکسیداز بتا دی گلوکز را به دلتا دی گلوکونولاکتون کاتالیز مینماید که بطور خودبخودی هیدرولیز شده و اسیدگلوکونیک تولید مینماید. در نیم واکنش اکسایش، گلوکز اکسیداز کاهیده، بار دیگر به وسیله اکسیژن اکسید شده و هیدروژن پراکسید آزاد مینماید این ماده باعث اکسیداسیون گروههای سولفیدریل آزاد در پروتئینهای گلوتن شده و منجر به تشکیل پیوندهای دی سولفید میگردد. پیوندهای دی سولفید بین پروتئینهای گلوتن جهت تشکیل شبکه گلوتن و خواص ویسکوالاستیک خمیر ضروری میباشند.
آنزیم گلوکز اکسیداز آوینا
آنزیم گلوکز اکسیداز آوینا، یک محصول بیولوژیکی است که طی مرحله جداسازی از گونه Aspergillus niger در بیوراکتورهای صنعتی تولید میگردد. مجموعه توسعه بن دا فرآور این توانمندی را دارد که این آنزیم را با اکتیویتههای مختلف و منطبق با خواستههای مشتری در بسته بندیهای 20 کیلوگرمی به بازار عرضه دارد. شرایط بهینه جهت فعالیت آنزیم گلوکز اکسیداز آوینا دمای C° 45 و 5/5 pH: میباشد.
مزایای عملکرد گلوکز اکسیداز در صنعت آرد و نان
- اصلاح خواص رئولوژیکی خمیر (افزایش ویسکوزیته و الاستیسیته)
- تصحیح توسعه پذیری خمیر
- افزایش مقاومت و در نتیجه پایداری خمیر
- افزایش تحمل پخت
- بهبود بافت نهایی محصول
- جایگزین اکسید کنندههای شیمیایی از جمله برومات پتاسیم و پراکسید بنزوئیل
آنزیم شاپ اولین و بزرگترین مرکز تخصصی فروش آنزیم آزمایشگاهی و معرف آزمایشگاهی زیر نظر برند سیگما ایران