محیط کشت DG18 Agar | خرید و فروش محیط کشت DG18 Agar | نمایندگی محیط کشت TSI

محیط کشت DG18 Agar | خرید و فروش محیط کشت DG18 Agar | نمایندگی محیط کشت TSI

محیط کشت DG18 Agar

محیط کشت DG18 Agar :

DICHLORAN-GLYCEROL (DG18) AGAR

محیط کشت DG18 Agar برای جداسازی مخمرهای زنده اسموفیلیک و زروفیلیک در مواد غذایی خشک و نیمه خشک (کیک، مربا، میوه های خشک، گوشت خشک، ماهی شور، غلات، آرد، آجیل، ادویه جات، ترشی جات، چاشنی ها) و یا خوراک دام با فعالیت آبی کمتر یا مساوی 95/0 با روش شمارش کلونی استفاده می شود.كاهش فعاليت آب در اين محيط با افزودن گليسرول تقريباً 18٪ حاصل مي شود و اين امر بسيار مهم است زيرا بسياري از مخمرها و کپک ها براي افزايش رشد و توسعه كلني نياز به فعاليت كم آبي دارند.

محیط کشت DG18 Agar برای آزمایش محصولات کم آب با فعالیت آب کمتر یا مساوی 60/0 مناسب نیست و امکان شمارش اسپورهای کپک یا تشخیص قارچ های هالوفیلی هوروفیلیک موجود در ماهی های خشک را نمی دهد.

ترکیبات محیط کشت دیکلوران گلیسیرین آگار :

  1. Peptone

  2. Glucose

  3. Monopotassium Phosphate

  4. Magnesium Sulfate

  5. Zinc Sulfate

  6. Copper Sulfate

  7. Dichloran

  8. Chloramphenicol

  9. Chlortetracycline

  10. Agar

  11. pH: 5.6 ± 0.2 at 25°C

پپتون، نیتروژن و ویتامین های مورد نیاز برای رشد ارگانیسم را تأمین می کند. گلوکز به عنوان یک منبع انرژی در نظر گرفته شده است و مونو پتاسیم فسفات به عنوان بافر عمل می کند. سولفات منیزیم، سولفات روی و سولفات مس، نمک های معدنی هستند که برای تحریک رشد قارچ و اسپور سازی استفاده می شوند. ماده ضد قارچ، دیکلوران، از گسترش قارچ ها جلوگیری می کند و اندازه کلونی را محدود می سازد.

کلرامفنیکل رشد باکتری های موجود در نمونه های محیطی و غذایی را مهار می کند. کلورتتراسایکلین یک آنتی بیوتیک با طیف گسترده است و طیف گسترده ای از باکتری های گرم مثبت و گرم منفی را مهار می کند. آگار عامل محکم کننده است و گلیسرول به عنوان منبع کربن اضافه می شود.

 

محیط کشت TSI

محیط کشت تریپل شوگر ایرون(TSI) محیط کشتی جامد هست و درون لوله ای و به صورت شیب دار تهیه می شود و در تشخیص باکتریهای روده ای (اعضای خانواده  انتروباکتریاسه) نقش دارد. محیط کشت TSI   شامل ترکیبات گلوکز ،لاکتوز، سوکروز ، پپتون، تیوسولفات، اهن ، اگار، بافر و معرف فنل رد می باشد، PH محیط بین 4.8 تا8.4  متغییر می باشد. مقدار گلوگز کمتر از لاکتوز و ساکارز می باشد که این باعث می شود باکتریهای تخمیر کننده قندهای مختلف تمییز داده شوند. نحوه کشت این محیط به صورت خطی و عمقی می باشد و همچنین محیط کشت TSI  به علت داشتن فنول رد به رنگ قرمز می باشد.با استفاده از محیط کشت تریپل شوگر ایرون سه مشخصه را می توان بررسی کرد که عبارتند از توانایی تولید گاز H2  و CO2 ،توانایی تولید گاز H2SO4، توانایی تخمیر گلوکز، سوکروز و لاکتوز.

با تخمیر قندها محیط اسیدی شده زرد رنگ می شود و از H2  و CO2  تولید می گردد که تولید این گازها باعث ترک خوردگی و جابجایی محیط کشت تریپل شوگر ایرون می شود.تولید گاز سولفید هیدوژن از طریق سیاه شدن محیط مشخص می شود در واقع اهن موجود در این محیط کشت مانع خروج گاز سولفید هیدروژن از محیط می شود و این عمل باعث سیاه شدن محیط کشت TSI  می شود.

 

آنزیم شاپ اولین و بزرگترین مرکز تخصصی فروش آنزیم آزمایشگاهی و معرف آزمایشگاهی زیر نظر برند سیگما ایران

نظرتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *